05-09-2013

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του διδακτηρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των καθηγητών του γυμνασίου και του λυκείου με την συμμετοχή και των δύο συλλόγων γονέων και εκπροσώπου του Δήμου Καλαμαριάς για να συζητήσουμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε την νέα σχολική χρονιά έτσι ώστε με συνεργασία να τα ελαχιστοποιήσουμε. Η συζήτηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης και συμφωνήθηκε να επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

09-09-2013

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ενημέρωση στους καθηγητές του γυμνασίου και του λυκείου από τον συνάδελφο Γ. Χατζηπαναγιώτου για το νέο Λύκειο. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και όλοι αποκτήσαμε μια ιδέα για τις αλλαγές που θα επιφέρει στο Λύκειο ο νέος νόμος.

11-12-2013

Ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της Α' Λυκείου από τον κύριο Τσαπουρνά υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου για το νέο Λύκειο. Την εκδήλωση παρακολούθησε η πλειοψηφία των γονέων και κηδεμόνων. Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Τσαπουρνά για την περιεκτική και χρήσιμη ενημέρωση που μας έκανε.

Αμέσως μετά έγινε ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για την επίδοση των μαθητών από όλους του καθηγητές του σχολείου μας. Και σε αυτήν την εκδήλωση η συμμετοχή των γονέων ήταν μαζική και η ενημέρωση έγινε σε κλίμα συνεργασίας. Ο σύλλογος διδασκόντων ευχαριστεί όλους τους γονείς για την συμμετοχή τους.

9 με 15 Δεκεμβρίου

Η ώρα του κώδικα

Χριστουγεννιάτικες εργασίες των μαθητών μας

Ερευνητικές εργασίες α τετραμήνου

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου
ο υπεύθυνος ΚΕΣΥΠ Λ. Πύργου κύριος Τσαπουρνάς ενημέρωσε τους μαθητές της Γ Λυκείου σχετικά με την εγκύκλιο των Πανελλαδικών και τις αιτήσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Όλοι οι μαθητές της Γ΄ τάξης παρακολούθησαν με προσοχή τον κύριο Τσαπουρνά, τον οποίον και ευχαριστούμε θερμά.

 7 έως 9 Μαρτίου 2014

Θα πραγματοποιηθούν δύο εκπαιδευτικές επισκέψεις:

Η Α τάξη επισκέφθηκε τον Βόλο και το Πήλιο, στα πλαίσια των μαθημάτων της Ιστορίας και της νεοελληνικής λογοτεχνίας

Η Β τάξη επισκέφθηκε τα Ιωάννινα ,στα πλαίσια του μαθήματος των αγγλικών για την πολιτιστική γνωριμία της πόλης.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2014
Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών της Α τάξης στα δικαστήρια στα πλαίσια του μαθήματος « Πολιτική Παιδεία « ,με διδάσκουσα καθηγήτρια την κυρία Δούκα Μαρία ΠΕ09
 
Τρίτη 31 Μαρτίου 2014
Το σχολείο μας συμμετείχε, όπως και πέρσι , στην εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο, για να γιορτάσει την απελευθέρωση της Κύπρου από τους Άγγλους κατακτητές και να τιμήσει τους Κύπριους αγωνιστές. Η επιμέλεια και η επίβλεψη της συμμετοχής ήταν των καθηγητριών του σχολείου μας κ. Αναστασίας Σιδερά και Ευτυχίας Χαλκείδου. Συγκλόνισε πραγματικά η ανάγνωση αποσπασμάτων του ημερολογίου του Κύπριου αγωνιστή Αντρέα Χαραλάμπους από την εγγονή του Άντρεα Παυλίδου, ανάγνωση που συνοδεύτηκε από την εκφραστικότατη απαγγελία αποσπασμάτων της « Ρωμιοσύνης» του Γ. Ρίτσου από την μαθήτρια Πατέλη Μαρία. Οι δύο μαθήτριες, συμμαθήτριες στο τμήμα του Β3, συνεργάστηκαν , τόσο μεταξύ τους, όσο και με τις καθηγήτριές τους, με υποδειγματικό πραγματικά τρόπο ,δίνοντας μικρά μαθήματα ήθους και συνεργασιμότητας σε όλην τη σχολική κοινότητα.
 
Τετάρτη 1 Απριλίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος γονέων για την ενημέρωση των γονέων των μαθητών της Α Λυκείου σχετικά με το νέο Λύκειο και το σύστημα εξετάσεων. Στους γονείς ,εκ μέρους του συλλόγου. μίλησε ο κύριος Χατζηπαναγιώτου Γεώργιος.

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η γιορτή αποφοίτησης της Γ τάξης στο σχολείο μας όπου μίλησαν ο Διευθυντής κύριος Μάρκου Παναγιώτης εκ μέρους των καθηγητών ο κύριος Ανδρεάδης Μιχαήλ εκ μέρους του συλλόγου γονέων και ο απόφοιτος Πιπιλίκας Θωμάς εκ μέρους των αποφοίτων μας. Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που εκτέλεσαν οι απόφοιτοι.