Αρχική

ΕΚΔΟΣΗ ΚΩΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Παρακαλούνται όλοι οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος φέτος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, έχοντας καταθέσει την αίτηση τους στο σχολείο μας, καθώς και αυτοί που έλαβαν μέρος στις εξετάσεις το 2018 ή το 2019 και θέλουν να υποβάλλουν Μηχανογραφικό για το 10% των θέσεων

να προσέλθουν στο σχολείο Δευτέρα 29-6 ή Τρίτη30-6 οι ίδιοι (ή άτομα με επικυρωμένη εξουσιοδότηση τους) για την έκδοση του απαραίτητου κωδικού (password)

 

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ανακοινώθηκαν τα εξεταστικά κέντρα στα οποία θα διαγωνισθούν οι υποψήφιοι στα μαθήματα: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο, Αρμονία , Έλεγχος Μουσικών  Ακουστικών ικανοτήτων, Μουσική εκτέλεση και ερμηνεία, Μουσική αντίληψη και γνώση. Πατήστε εδώ.

Επίσης τα εξεταστικά κέντρα αυτών των μαθημάτων για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Πατήστε εδώ

Για οδηγίες και ώρες προσέλευσης. Πατήστε εδώ

Για το αναλυτικό πρόγραμμα πατήστε εδώ

 

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΔΗΜ. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Στη μνήμη του πρόωρα χαμένου και με εξαιρετικές σπουδές πρώην μαθητή μας Δημήτρη Καραντώνη, η μητέρα του για μία ακόμη χρονιά προσφέρει στον μαθητή της Γ' Λυκείου με τον καλύτερο βαθμό το ποσό των 1000 ευρώ.

Διαβάστε ένα σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Καραντώνη