ημερίδα με αντικείμενο τα προϊόντα επεξεργασίας ελιάς Χαλκιδικής και το ελληνικό τύπο κρασιού "ρετσίνα".

Παρακαλώ να σταλούν οι παρακάτω σύνδεσμοι:
http://www.polkarag.gr/FILES/dfr/imerida_5-3-17.pdf
http://www.polkarag.gr/FILES/dfr/prosklisi_5-3-17.pdf
Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Πρόκειται για ημερίδα με αντικείμενο τα προϊόντα επεξεργασίας ελιάς Χαλκιδικής και το ελληνικό τύπο κρασιού "ρετσίνα". Τη διοργανώνουν: Το τμήμα Χημείας του ΑΠΘ, το Περιφερειακό τμήμα της Ε.Ε.Χ. και ο Σύνδεσμος Χημικών Βορείου Ελλάδος, στα πλαίσια της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών.
Πολυχρόνης Καραγκιοζίδης Χημικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Χημικών Βορείου Ελλάδος, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ04.