Γιορτή αποφοίτησης Γ τάξης 2016

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι απόφοιτοι με τους φίλους και τους συγγενείς τους όπως επίσης και οι καθηγητές αλλά και αντιπροσωπία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Την γιορτή άνοιξε με χαιρετισμό ο Διευθυντής του σχολείου κύριος Μάρκου Παναγιώτης. Στο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία και ειδικά στους υποψηφίους να έχουν επιτυχία στις επιλογές τους για τις ανώτατες σχολές. Χαιρέτισαν επίσης η Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κυρία Αναγνωστοπούλου Κρίστι καθώς και ο Πρόεδρος του 15μελούς Ιωάννης Παγώνης ο οποίος είναι και απόφοιτος. Μίλησε επίσης στους μαθητές ο υποδιευθυντής κύριος Χατζηπαναγιώτου Γεώργιος ο οποίος μίλησε για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών και για τις εκτιμήσεις που έκανε ύστερα από μια πρόχειρη μελέτη για το σχολείο μας. Σε γενικές γραμμές οι μαθητές μας έχουν επιδόσεις που είναι στο μέσο όρο πανελλαδικά και σε ορισμένα μαθήματα όπως Φυσική και Μαθηματικά οι μαθητές μας έχουν επιδόσεις πάνω από το μέσο πανελλαδικό όρο.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από συγκρότημα μαθητών του σχολείου και φίλων τους με τραγούδια ροκ, ποπ, και ελληνικά λαϊκά. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν εδέσματα και αναψυκτικά δαπάνη που καλύφθηκε από τον σύλλογο γονέων και το ταμείο των μαθητών της τρίτης τάξης.